Arbodienstverlening en aanvullende expertise

Wij verzorgen de volledige verzuimbegeleiding volgens de Wet Verbetering Poortwachter en voldoen aan de toetsingscriteria van het UWV. Wij hebben een landelijke dekking met gecertifieerde bedrijfsartsen.

U sluit met ons een jaarabonnement per werknemer voor de volledige begeleiding van uw arbeidsongeschikte werknemers, inclusief een Poortwachtergarantie in de fullservice abonnementen, dus u loopt geen financieel risico als UWV toch sanctioneert na twee jaar begeleiding.

WorkingStyle biedt de volgende abonnementen aan. U kunt de gedetailleerde inhoud en tarieven lezen in bijgaand document: <pakketten en tarieven 2019>:

 1. Fullservice abonnement <Full Service>
 2. Abonnement VerzuimSpecialist <Specialist>
 3. Verrichtingenabonnement <Verrichtingen>

Al onze contracten voldoen aan de gewijzigde wettelijke bepalingen per 1 juli 2017. WorkingStyle kan u ook ondersteunen bij een complete en juiste WIA-aanvraag bij UWV, waarbij we streven naar een correcte WIA-beschikking. Ook minimaliseren we het risico dat het UWV u een loonsanctie oplegt. Wij controleren de WIA-beschikking van UWV en als deze niet juist is, dan voeren wij het bezwaar bij het UWV. Ook de begeleiding van werknemers die een WIA uitkering ontvangen kunt u bij WorkingStyle onderbrengen. Voor een overzicht van deze aanvullende diensten verwijzen wij u naar de pagina wettelijke ondersteuning.

Aanvullende expertise

Onze ervaren en gecertificeerde arbeidsdeskundigen kunnen u op diverse terreinen ondersteunen. Alle aanvullende diensten worden door WorkingStyle zelf aangeboden.
U kunt ons benaderen voor:

 1. Arbeidsdeskundig Spoor 1 onderzoek
 2. Arbeidsdeskundig Advies
 3. Werkplekonderzoeken
 4. Driegesprek bij conflicthantering
 5. Inzet Vertrouwenspersoon
 6. Werkscan
 7. Begeleiding bij frequent Verzuim
 8. Ondersteuning ontslagaanvraag na 24 maanden