Assist Verzuim Rijssen neemt een meerderheidsbelang in WorkingStyle

20-02-2020

De betrokkenheid waarmee ons team dagelijks voor onze werkgevers en werknemers klaarstaat, willen wij ook in de toekomst kunnen continueren. Daarom hebben wij besloten om samen te gaan werken met Assist Verzuim.

Assist Verzuim Rijssen neemt meerderheidsbelang in WorkingStyle

Assist Verzuim, onderdeel van Veldsink Groep heeft een belang genomen in WorkingStyle. Begin februari zijn de medewerkers van het in Utrecht en Leeuwarden gevestigde bedrijf verwelkomd. WorkingStyle wordt de derde vestiging binnen de arbotak van het familiebedrijf Veldsink. “We zijn blij met deze uitbreiding in de Randstad en zien uit naar een vruchtbare samenwerking met onder andere het Centraal Volmachtbedrijf en de aangesloten kantoren” aldus Henri Veldsink, directeur Veldsink Groep.

Workingstyle is een gecertificeerde Arbodienst die de afgelopen jaren vooral gegroeid is door een samenwerking met diverse volmachtkantoren waarvan een aantal samenwerken in het Centraal Volmachtbedrijf. Het specialisme ligt op het snijvlak verzuim-verzekering en arbodienstverlening. Iets wat Assist Verzuim niet vreemd is. De samenwerking biedt mogelijkheden om door te groeien binnen een ambitieuze en professionele organisatie.

In 2019 is Assist Verzuim geharmoniseerd met haar zusterbedrijf arbodienst A&P Provitale in Oosterhout. “Met de komst van WorkingStyle kunnen we alle drie vestigingen versterken waarbij de harmonisatie en de schaalvergroting als kracht gezien wordt in de markt, maar waarbij het lokale karakter en de persoonlijke aanpak altijd merkbaar blijft”, aldus Ad Lambregts operationeel directeur van de arbodiensten.

Een minderheidsbelang blijft bij de aandeelhouders van het in 2008 door Benno Wagtenveld opgerichte WorkingStyle. “Op deze manier kan de aan de verzuimpolissen gekoppelde arbodienstverlening nog scherper worden ingekocht voor de aangesloten werkgevers. Door de landelijke dekking kunnen nog veel meer schaalvoordelen worden behaald”, aldus Albert Velten, algemeen directeur van de arbotak van Veldsink Groep. “Onze ambitie is om meer arbodienst-verlening uit te rollen richting grote werkgevers met of zonder verzuimverzekering”.

Assist Verzuim is in 2001 opgericht en in 2016 onderdeel geworden van financieel dienstverlener Veldsink Groep. Zowel kleine als grote bedrijven in verschillende branches worden bediend met goed advies en adequate verzuimbegeleiding. Spreekuurlocaties door het hele land, regionale roots in Twente en Noord-Brabant, een nuchtere kijk en persoonlijke band met onze klanten zorgen voor een aanpak op maat voor werkgevers én werknemers. Bij de arbotak van de Veldsink Groep werken circa 100 medewerkers van de in totaal 1.100 medewerkers verdeeld over ruim 50 (assurantie) kantoren en enkele serviceproviders zoals VCN Verzekeringen.

Vragen?
info@assistverzuim.nl of info@workingstyle.nl